Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ankara'dan bir haftalık egea kullanıcısı olarak aranızdayım. Herkeze keyifli forumlar
(12-12-2016, Saat: 10:50)sensei yazdı: [ -> ]Ankara'dan bir haftalık egea kullanıcısı olarak aranızdayım. Herkeze keyifli forumlar

Aramıza hoşgeldin.
Hoşgeldiniz
aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar
hoşgeldiniz. hayırlı olsun
(12-12-2016, Saat: 11:37)sati38 yazdı: [ -> ]
(12-12-2016, Saat: 10:50)sensei yazdı: [ -> ]Ankara'dan bir haftalık egea kullanıcısı olarak aranızdayım. Herkeze keyifli forumlar

Aramıza hoşgeldin.

(12-12-2016, Saat: 19:12)civil06 yazdı: [ -> ]Hoşgeldiniz

(12-12-2016, Saat: 20:53)Heisenberg yazdı: [ -> ]aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar

(14-12-2016, Saat: 20:47)ENDER yazdı: [ -> ]hoşgeldiniz. hayırlı olsun

teşekkürler arkadaşlar
Hayırlısı olsun. Keyifli forumlar dilerim.

Lenovo Vibe P1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, egea 1.6 Urban benzinli otomatik , almayı düşünen birisi olarak forma yeni katıldım... Aklımda bir kaç soru işareti var? Aracı 63 bine alacağım +3 bin tüp etti 66 bin... Kullanıcılarına soruyorum araç bu fiyata değer mi,,, ve ikinci elde iki uç yıl sonra ne kadar değer kaybeder ???? Teşekkürler...
(16-12-2016, Saat: 19:20)scorpi42 yazdı: [ -> ]Merhabalar, egea 1.6 Urban benzinli otomatik , almayı düşünen birisi olarak forma yeni katıldım... Aklımda bir kaç soru işareti var? Aracı 63 bine alacağım +3 bin tüp etti 66 bin... Kullanıcılarına soruyorum araç bu fiyata değer mi,,, ve ikinci elde iki uç yıl sonra ne kadar değer kaybeder ???? Teşekkürler...

Aramıza hoşgeldiniz. Araba kesinlikle parasını hakediyor o konuda şüpheniz olmasın. İkinci eli daha oturmadığı için net bişey söyleyemiyorum o konuda. Ama hemen satmayacaksanız zarar etmezsiniz diye düşünüyorum. Herşeyden önce araçtan keyif almaya bakın  Wink
(16-12-2016, Saat: 20:07)fiategea yazdı: [ -> ]
(16-12-2016, Saat: 19:20)scorpi42 yazdı: [ -> ]Merhabalar, egea 1.6 Urban benzinli otomatik , almayı düşünen birisi olarak forma yeni katıldım... Aklımda bir kaç soru işareti var? Aracı 63 bine alacağım +3 bin tüp etti 66 bin... Kullanıcılarına soruyorum araç bu fiyata değer mi,,, ve ikinci elde iki uç yıl sonra ne kadar değer kaybeder ???? Teşekkürler...

Aramıza hoşgeldiniz. Araba kesinlikle parasını hakediyor o konuda şüpheniz olmasın. İkinci eli daha oturmadığı için net bişey söyleyemiyorum o konuda. Ama hemen satmayacaksanız zarar etmezsiniz diye düşünüyorum. Herşeyden önce araçtan keyif almaya bakın  Wink
Teşekkür ederim, biraz kararsız kaldım, ama muhtemelen ocak 15 gibi bir egea sahibi olacağım....

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3