Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: 1.4 egea lpg benzinde tekleme stop etme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba 21 kaıda aldığım egeaya atiker Grand serisi lpg taktırdım.fakat birkaç gün sonra araç ısındıktan sonra stop edip tekrar çalıştırın benzinde stop edip gaz yememeye başladı.lpg ye geçince sıkıntı yok.
Servisine gittim ve güç bağlantılarını değiştirip bu şekilde yapmayacağını söylediler.birgün önce 4000 km takdirde kullanılan bir egeanin bakıma geldiğini ve onda herhangi bir sorun olmadığını söylediler.acaba bütün egealarin beyinleri birbirinden farklı mı . Bu sorunla karşılaşan varmı.
(09-12-2016, Saat: 22:22)42egea yazdı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba 21 kaıda aldığım egeaya atiker Grand serisi lpg taktırdım.fakat birkaç gün sonra araç ısındıktan sonra stop edip tekrar çalıştırın benzinde stop edip gaz yememeye başladı.lpg ye geçince sıkıntı yok.
Servisine gittim ve güç bağlantılarını değiştirip bu şekilde yapmayacağını söylediler.birgün önce 4000 km takdirde kullanılan bir egeanin bakıma geldiğini ve onda herhangi bir sorun olmadığını söylediler.acaba bütün egealarin beyinleri birbirinden farklı mı . Bu sorunla karşılaşan varmı.

Bilemiyorum kardeşim.Beyinler farklı olamaz.Ayrıca servisin Egea kullanıcılarına önerdiği Landirenzoyu kullansaydın.
Atiklerden kaynaklanan bir sorun değildir umarım çünkü lpg kullanıcıları gayet memnun herhangi bir sorunlarıdır Yok (Landirenzo kullanıcıları için söylüyorum),
Tşk.ederim.Aracın lpg ayarlarında ve çalışmasında sıkıntı yok. Aracın ilk çalışmasından sonraki benzindeki çalışmasında gazdan çekince tekleme ve stop etme oluyor.gazdan çekmeden çalışıp gaza geçince sıkıntı kalmıyor.Lpg kullananların yorumlarını bekliyorum.
(09-12-2016, Saat: 22:22)42egea yazdı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba  21 kaıda aldığım egeaya atiker Grand serisi lpg taktırdım.fakat birkaç gün sonra araç ısındıktan sonra stop edip tekrar çalıştırın benzinde stop edip gaz yememeye başladı.lpg ye geçince sıkıntı yok.

Arcın lpg beyninde arıza olabilir benzer sorun ile karşılaştım lpg beyni değişince düzeldi
atikerlerin klasik sorunu tekleme ve stop etme..daha öncede birçok kullanıcıdan duydum bu sorunu malesef.
(10-12-2016, Saat: 12:42)Caner K. yazdı: [ -> ]
(09-12-2016, Saat: 22:22)42egea yazdı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba  21 kaıda aldığım egeaya atiker Grand serisi lpg taktırdım.fakat birkaç gün sonra araç ısındıktan sonra stop edip tekrar çalıştırın benzinde stop edip gaz yememeye başladı.lpg ye geçince sıkıntı yok.

Arcın lpg beyninde arıza olabilir benzer sorun ile karşılaştım lpg beyni değişince düzeldi

bende grand taktırdım araç benzindeyken ilk çalışmada ibre titriyor bu şekilde kullanıldığında motora zarar verirmi?araç 1500 km de bu ileride motora zarar verirmi benzinden biraz sesli çalışıyor bu normalmi?
(13-12-2016, Saat: 21:43)baha yazdı: [ -> ]
(10-12-2016, Saat: 12:42)Caner K. yazdı: [ -> ]Arcın lpg beyninde arıza olabilir benzer sorun ile karşılaştım lpg beyni değişince düzeldi

bende grand taktırdım araç benzindeyken ilk çalışmada ibre titriyor bu şekilde kullanıldığında motora zarar verirmi?araç 1500 km de bu ileride motora zarar verirmi benzinden biraz sesli çalışıyor bu normalmi?
Ayar yaptırın bu sorunları göre göre böyle binmeyin araca

Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(15-12-2016, Saat: 21:10)Caner K. yazdı: [ -> ]
(13-12-2016, Saat: 21:43)baha yazdı: [ -> ]bende grand taktırdım araç benzindeyken ilk çalışmada ibre titriyor bu şekilde kullanıldığında motora zarar verirmi?araç 1500 km de bu ileride motora zarar verirmi benzinden biraz sesli çalışıyor bu normalmi?
Ayar yaptırın bu sorunları göre göre böyle binmeyin araca

caner bey 1 hafta oldu takdıralı lpg beyni değiştirmek gerekirmi ki. ayarı makinaya bağlayarak sorun çözülürmü. brc mi takdırsaydım diye düşünüyorum hata mı yaptık acaba.
(15-12-2016, Saat: 23:26)baha yazdı: [ -> ]
(15-12-2016, Saat: 21:10)Caner K. yazdı: [ -> ]Ayar yaptırın bu sorunları göre göre böyle binmeyin araca

caner bey 1 hafta oldu takdıralı lpg beyni değiştirmek gerekirmi ki. ayarı makinaya bağlayarak sorun çözülürmü. brc mi takdırsaydım diye düşünüyorum hata mı yaptık acaba.

Üstad elektronik parça sonuçta her markada çıkar ilk önce ayar yaparlar düzelmezse sorununuz bağlantılara bakarlar en son beyin değişimi yaparlar
Aynı sorun bende de vardı.En son içerdeki sigorta bağlantılarından alınanan güç kablolarının yeri değişti sorun düzeldi.Atiker Grand serisi.

Benzinli den biraz daha sesli çalışıyor.Bu normaldir çünkü lpg enjektörleri sesli çalışıyor.Şu an aracım1100 km de 1 litre gaz ile 10 km yol yapıyor.
Sayfalar: 1 2