Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Çarpışma Riski Tespit ve Uyarı Sistemi / Otomatik Acil Durum Freni
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Çarpışma ve Uyarı Sistem / Otomatik Acil Durum Freni hakkında bilgisi olan aydınlatabilirmi? ben menüden işaretledim ama bir türlü bir şey farkedemiyorum? sadece 2 kere sesli uyarı gibi bir şey duydum o kadar , deneyeyim derken çarpacağım sonunda bir yere Smile
deneyeyim derken çarpacağım sonunda bir yere
gece gece bu sözüne kahkaha attım Allahta seni güldürsün Smile)
çarpışma önleyiciye gelince benimde öyle fazla yaklaşınca ve araç tam önündeyken uyarı veriyor o da canı isteyince.
yandan araç vs çıktığında görmüyor.
ama adaptif hız sabitleyicide sorunsuz çalışıyor.
Kutu koy omer hocam onunla dene . Vursan da sıkıntı olmaz.
Bu sistem beni birkez kazadan kurtardı. Maslak trafiğinde yavaş akıcı trafikte önümdeki araca dalgınlıktan fazla yaklaşınca uyarı verip fren yaparak durdu. Çoğu zamanda yakın takip olduğunda veya önünüze aniden araç girdiğinde sesli uyarı veriyor. Yakınlık hassasiyeti derecesinin ayarı menüde üç seçenek olarak var. Araç her çalıştrıldığında aktif oluyor. Hareket halinde iken pasife alınmıyor.
Ayarı hangisinde bırakmak doğru acaba? Uzak mı yakın mı sizce?

Note 4 cihazımdan gönderildi
Bu ozellik hangilerinde var sedan urbanlarda varmi
(03-11-2016, Saat: 09:23)omerram yazdı: [ -> ]Ayarı hangisinde bırakmak doğru acaba? Uzak mı yakın mı sizce?

Ben en hassasta kullanıyorum. Ne olur ne olmaz uzak mesafeden uyarsın. Dalgınlığımıza gelebiliyor bazen.
(03-11-2016, Saat: 22:26)Seyit Seyitk yazdı: [ -> ]Bu ozellik hangilerinde var sedan urbanlarda varmi

HB ve SW de mevcut sedan da Yok hocam.
(03-11-2016, Saat: 23:12)fiategea yazdı: [ -> ]
(03-11-2016, Saat: 09:23)omerram yazdı: [ -> ]Ayarı hangisinde bırakmak doğru acaba? Uzak mı yakın mı sizce?

Ben en hassasta kullanıyorum. Ne olur ne olmaz uzak mesafeden uyarsın. Dalgınlığımıza gelebiliyor bazen.

En hassas uzak ise ok üstadım.
Menüde motor kapalı iken kontak MAR konumunda göremedim.
Sistem nasıl devreye alınıyor?
Fabrika ayarlarında bu özellik açık konumda mıdır?