Arkadaşlar merhaba diğer araçlarda gizli özellikler bulunmaktaymış bizim araçlarımızda da mevcutmudur acaba ¿
Gizli beklemiyoruz da bari normal özellik olsaydı aracı kilitleyince camlar otomatik kapansa filan.Birde dikkat edin kapı kilitlerini içerden açarken yanlışlıkla bagaj açma düğmesine basılıyor sonra bagajı açık gezmeyin benim gibi

)

bagaj açık gezmedim çok şükür evet kapı kilitlendiğinde otomatik kapanan camlar ve kilitleme anında kısa bir korna çalsa iyi olurdu aslında
Sinyal verirken az bir dokunmayla da sinyal veriyor. 3, 4 defa sinyal verip duruyor.
(29-10-2016, Saat: 18:19)Furkan27d yazdı: [ -> ] (29-10-2016, Saat: 18:08)itsfresh yazdı: [ -> ]Sinyal verirken az bir dokunmayla da sinyal veriyor. 3, 4 defa sinyal verip duruyor.
O egeaya has özellik degil kii diger araçlarda da var.
Ben yeni keşfettim😀
Aracı durdurduktan sonra silecek ve sinyal kolununu kendimize çektiğimizde follow me açılıyor. belirlediğiniz süre kadar araç farları açık kalıyor.
Silecek suyu sikinca 3 defa otomatik siliyo sonra yanlis olmasin 5 sn kadar tekrar bi silme daha yapiyo [WHITE SMILING FACE]
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rampada frene basıp tam durmayınca hill holder devreye girmiyor. Yani yarım debriyajla kaydırma oluyor.
Pek gizli sayılmaz ama paylaşmakta fayda var.

Geri Vitese atmadan önce 4. Vitese takıp çıkarırsanız geri viteste cartlama cortlama yapmaz buda çok gizli kimseye söylemeyin.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bu saydıklarınız gizli özellik değil gizli özellik aslında varolan ama gündelik kullanıma kapalı olan özelliklerdir mesela seat leon daki bir özellik yağmur sensörü auto konumdayken yağmur yağıyorsa açık camları otomatik olarak kapatıyormuş kapıların kilitlenmesi halinde kısa bir korna çalıyormuş gibi