Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Üye isim ve yaşları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba.Forumda mesaj yazacağımız zaman birbirimizin isim ve yaşlarını bilmediğimiz için hitap şekli tam oturmuyor.O yüzden ismini yazma konusunda sakınca görmeyen arkadaşlar yazarlarsa daha iyi olur kanısındayım.Belki tanışma kısmında yazmışızdır ama burada toplu halde olması daha güzel olur.
İlk ben başlayayım; Adım Yusuf,yaşım 35.
Adım Ahmet Yaş 27
adem 30
bu buraya yazıldıgı zaman herkes atıyorum 5 6 sayfa kendını tanıtan yazıyı yazdıgında . bu başlıga bakmayan ınsan bılmez . yada bakan unutur bence şöyle olmalı eger olacaksa . bir başlık altında yorum yazarken yazdıktan sonra alt kısıma dip not seklınde yapılabılır her yoruma bu kez ınsanlar her defasına görmus aşina olmus olur dıye dusunuyorum
Profil bilgilerinizden doğum tarihinizi girerseniz otomatik olarak yaşınız çıkıyor zaten.
http://fiategea.net/usercp.php?action=profile

Lenovo Vibe P1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Profilden yaş çıkıyor ama isim yine yok.Konu sürekli üst sırada kalacak şekilde ayarlanırsa yeni gelen arkadaşlar da kolay görmüş olur.
imza şeklinde eklersek sürekli göz aşinalığı olmus olur bence bunu denemeliyiz.
Profil bilgisi kısmına ad soyad bölümü eklenmiştir.
(17-10-2016, Saat: 18:31)fiategea yazdı: [ -> ]Profil bilgisi kısmına ad soyad bölümü eklenmiştir.

EYVALLAH daha iyi olmuş.