Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: EKİM AYI KAMPANYALARI BELLİ OLDU
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Haber geldi, zamlar var,kredi kampanyalarında iyileştirme var, takas kampanyaları var bilginiz olsun.Tutarları burdan yazamıyorum, etik bir davranış olmaz.Bu yüzden mail yoluyla bilgi alabilirsiniz. murat.tokdemir@erkay.com.tr. Bu arada İSTANBUL ANA BAYİ DANIŞMANI BURDA konulu başlık altından tartışabiliriz.

Mail yoluyla ulaşanlar var , ortalama 10 dakikada cevaplamaktayım. Sizlerde sorularınızı gönderebilirsiniz.
Arkadaşlar gerçekten çok yoğun mail geliyor, çoğu kişiyle çok güzel konuştuk yardımcı oldum. En son cevaplayamadığım 5 mail vardı. Saat 18.00 de plaza kapanıyor. Yarın 9dan itibaren cevaplayamaya devam edeceğim. İyi akşamlar diliyorum.
Maşallah masallah bol satışlarin olur inş.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(04-10-2016, Saat: 19:27)ferdi_aybeyaz yazdı: [ -> ]Maşallah masallah bol satışlarin olur inş.

Maşallah diyorum, neredeyse 5 dakikada bir mail geldi. Herkesle tek tek ilgileniyorum. Sende artık bayiye gel bekliyorum kardeşim Smile
Aslında bugün izinliydim ugrayacaktim 212 tarafında isim vardı dönerken çocuk uyuya kaldı arabada direkt eve attık kendimizi. İnş en kısa zamanda ugrayacagim Smile

Merhaba trakya 2111
Egea 1,3 urban plus alacağım bu aracın satışları ne durumda acaba rakamlar nedir biliyor musun?
tşk.
(05-10-2016, Saat: 10:17)serdare88 yazdı: [ -> ]Merhaba trakya 2111
Egea 1,3 urban plus alacağım bu aracın satışları ne durumda acaba rakamlar nedir biliyor musun?
tşk.

Merhaba, tabiki ekranlar önümde mail atarsanız yardımcı olayım. murat.tokdemir@erkay.com.tr