Merhaba arkadaşlar. Arka yolcu koltuğu yerinden çıkıyor mu. Ben uğraştım uğraştım cikarmadim. Biraz daha Zorlasam kırılacak. Başka bir konuda bir arkadaş çıktığını söylemişti. Arka koltuğun her iki ucundan kaldırınca cikiyormus. Ben kaldırmaya çalışıyorum hafif esniyor. Altindan tutan yeride elimle buluyorum ama bırakması için herhangi bir tırnak, düğme bulamadım. Teşekkürler
arka koltuk çıkıyor yanlardan çıkardıktan sonra yavaşça çıkarabiliyorsunuz.
Benimki yanlardan çıkmıyor işte. Yukarı doğru kaldırıyorum biraz daha kaldirsam kırılacak gibi oluyor
(02-10-2016, Saat: 14:34)Malibo yazdı: [ -> ]Benimki yanlardan çıkmıyor işte. Yukarı doğru kaldırıyorum biraz daha kaldirsam kırılacak gibi oluyor
Hocam kırılmaz yeri var orda oraya giriyor. İlk defa açıyorsanız ondandır.
Slmlar. Önceki aracım linea da arka koltuk 1/3 ve 2/3 katlanıyordu.Yeni teslim aldığım aracın sadece sırt kısmı katlanıyor, oturak kısmı ayrılmıyor.Yada ben fark etmedim.Bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim.Aracım lounge modeli
(15-10-2016, Saat: 14:35)Sedasyon yazdı: [ -> ]Slmlar. Önceki aracım linea da arka koltuk 1/3 ve 2/3 katlanıyordu.Yeni teslim aldığım aracın sadece sırt kısmı katlanıyor, oturak kısmı ayrılmıyor.Yada ben fark etmedim.Bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim.Aracım lounge modeli
Kardeşim üzerine oturulan kısmı çıkıyor. Bende zor olsa da arkadaşların yardımları sayesinde çıkardım. Ustteki anlatıldığı gibi sağ ve sol kenar kısımlarından yukarı doğru kaldırıyorsun. Herhangi bir düğme veya tırnak yok. Sadece kaldır. Kırılacak diye korkma

ben korkmuştum kirilmiyormus kalkıyor
Kardeşim üzerine oturulan kısmı çıkıyor. Bende zor olsa da arkadaşların yardımları sayesinde çıkardım. Ustteki anlatıldığı gibi sağ ve sol kenar kısımlarından yukarı doğru kaldırıyorsun. Herhangi bir düğme veya tırnak yok. Sadece kaldır. Kırılacak diye korkmaSmile ben korkmuştum kirilmiyormus kalkıyor
Ama tek parça olarak çıkıyor, normal de onunda iki parça olması gerekmiyor mu?
(15-10-2016, Saat: 21:46)Sedasyon yazdı: [ -> ]Kardeşim üzerine oturulan kısmı çıkıyor. Bende zor olsa da arkadaşların yardımları sayesinde çıkardım. Ustteki anlatıldığı gibi sağ ve sol kenar kısımlarından yukarı doğru kaldırıyorsun. Herhangi bir düğme veya tırnak yok. Sadece kaldır. Kırılacak diye korkmaSmile ben korkmuştum kirilmiyormus kalkıyor
Valla bilmiyorum o kadarini
(15-10-2016, Saat: 21:46)Sedasyon yazdı: [ -> ]Kardeşim üzerine oturulan kısmı çıkıyor. Bende zor olsa da arkadaşların yardımları sayesinde çıkardım. Ustteki anlatıldığı gibi sağ ve sol kenar kısımlarından yukarı doğru kaldırıyorsun. Herhangi bir düğme veya tırnak yok. Sadece kaldır. Kırılacak diye korkmaSmile ben korkmuştum kirilmiyormus kalkıyor
Oturağın ön taraflarından mı,yoksa arka tarafından mı yukarı doğru kaldırıyoruz ?