Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: 1.4 benzin-lpg ilk bakım ve ücreti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba arkadaşlar
araçlarını ilk bakıma sokan arkadaşlar kaç binde yaptırdılar bir de fiyatı paylaşabilirler mi?
merhaba bakima giden oldumu acaba
hiç olmadı sanırım. Smile
Ben 3300 tl ye serviste taktırdım. Anahtar teslim fiyatı muayene ruhsat değişimi hersey servise ait. Sonradan bide 250 tl yağ masrafı soktular. Bin km oldu bakın ve ayara gidicem. Fiyatı bilmiyorum. Olgun oto landirenzo bayisi 20 tl ye yapıyo...
Aracim 1.4 urban sedan landirenzo lpg var. Aracim 9000 km'de çarşamba günü Yıllık bakıma götürdüm. Lpgli araçlar için olan T2 5w40 yağ 3lt , yağ hava ve polen filtresi değişti. Aracimin içi dışı ve motoru temizlendi. Toplam 290 lira ödeme yaptım. Servis Adana Birmot. Bu arada yağ eksiltme ile ilgili konuşacak olursak aracın karterinden 2.5 litre yağ çıktı. Yağ filtresini çıkarınca da yaklaşık 300 ml. Ordan yağ çıktı. 3lt yağ katılıyor 2.80 lt yağ çıktı toplamda. Servisten de memnun kaldım
Kayseri İnciroğlu'nda 350 Tl'ye yaptırdım.(Buji hariç)
50Tl'yede arka reflektör(kedi gözü) krom aksesuar taktırarak,400 Tl ye tamamladık,böylece Opetin 50 Tl yakıt kampanyasından faydalandım.