Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Ayna Kapağı (PianoBlack & Krom)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
opar sitesinde Ayna kapağı eklenmiştir ve sanıyorum servislerde uygulanacaktır.

Fiyat:

AYNA KAPAGI PIANO BLACK EGEA : 89,07

AYNA KAPAGI KROM 2 PRC EGEA: 119,40

[Resim: 25j88qo.jpg]
[Resim: 2a5cbib.jpg]
Ege mavisine piyano black Nasıl olur denemek lazım Smile
Ayna kapağının çok yakıştığını düşünmüyorum açıkçası.
Fiyat takım fiyatı mı ? Tembellik ten opar siteye bakamadim sen söyle bro..@Heisenberg

tHeMonSteR
(09-08-2016, Saat: 11:40)omerozkurt1903 yazdı: [ -> ]Fiyat takım fiyatı mı ? Tembellik ten opar siteye bakamadim sen söyle bro..@Heisenberg

tHeMonSteR

Krom olan 2li fiyat diğeri tekli fiyat.
Eyvallah ilerde renk seçeneğini arttırırlar inşallah folyo kaplama şuan için daha ucuz çift fiyat için neyse teşekkürler @fiategea

tHeMonSteR
(09-08-2016, Saat: 12:11)omerozkurt1903 yazdı: [ -> ]Eyvallah ilerde renk seçeneğini arttırırlar inşallah folyo kaplama şuan için daha ucuz çift fiyat için neyse teşekkürler @fiategea

tHeMonSteR

Aksesuarlar zamanla artar diye düşünüyorum.
Bende egea sedan urban bi arac aldim acaba siyah kapaklar koyu gri renge nasil olur fikri olan varmi arkadaslar tsk ederim
Merhaba sevgili EGEAcılar..Daha 3-4 günlük EGEA sahibi olduğum için anca farkettiğim bir sorunu paylaşmak isterim.Aracın üzerine kedi çıkıyor diye ön kaput ve arka bağaj üzerine kullanılmayan bir polar örtüyü seriyor iken aynaya bağlamaya çalıştım.Sağ aynanın bir anda kapağının elimde kaldığını gördüm..Bu nasıl olmuş olabilir.Aracım 2016 daha alalı 3-4 gün anca oldu.Aldığımda da aynaın üzerinde herhangi bir darbe çizik vuruk vs.görmedim.Acaba neden olmuş olabilir ve sorun nasıl giderilir.Tırnaklı mıdır? Vidalı mıdır? akşam olduğu için bakamadım_?
(28-01-2019, Saat: 23:06)tarihcifss yazdı: [ -> ]Merhaba sevgili EGEAcılar..Daha 3-4 günlük EGEA sahibi olduğum için anca farkettiğim bir sorunu paylaşmak isterim.Aracın üzerine kedi çıkıyor diye ön kaput  ve arka bağaj üzerine kullanılmayan bir polar örtüyü seriyor iken aynaya bağlamaya çalıştım.Sağ aynanın bir anda kapağının elimde kaldığını gördüm..Bu nasıl olmuş olabilir.Aracım 2016 daha alalı 3-4 gün anca oldu.Aldığımda da aynaın üzerinde herhangi bir darbe çizik vuruk vs.görmedim.Acaba neden olmuş olabilir ve sorun nasıl giderilir.Tırnaklı mıdır? Vidalı mıdır? akşam olduğu için bakamadım_?

Kapak vidalı değil geçmeli,bastırınca yerine oturur ama öyle kolayca çıkan bir şey değil,acaba önceden darbe falan alıp tırnakları mı laşkalaştı ?
Sayfalar: 1 2