Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea İngiltere Yolcusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Fiat Egea Hatchback İngiltere İçin hazırlanıyor. sağdan dıreksyon olarak ılk gorseller gelmeye başladı 

[Resim: Zdv9nZ.jpg]

[Resim: o7GOyk.jpg]
navigasyon ekranı sedanınki gibi 5 inç mi olacakmış ?

ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki hafta önce falandı sanırım Bursa'da sabah işe giderken gördüm 3 adet Fiat Egea Hatchback test aracı gidiyordu. İkisi bu şekilde sağdan direksiyondu.
ingiltereye fiat olarak mı gidiyor?  yoksa amerıkanın dodge markası adı altında cıkardığı gibi farklı bir marka olarak mı gider.
(05-08-2016, Saat: 18:17)eduvardo yazdı: [ -> ]ingiltereye fiat olarak mı gidiyor?  yoksa amerıkanın dodge markası adı altında cıkardığı gibi farklı bir marka olarak mı gider.

Fiat olarak gidiyor diye biliyorum hocam. ABD ye dodge sadece diye biliyorum
(05-08-2016, Saat: 18:17)eduvardo yazdı: [ -> ]ingiltereye fiat olarak mı gidiyor?  yoksa amerıkanın dodge markası adı altında cıkardığı gibi farklı bir marka olarak mı gider.

Fiat olarak gidiyor dodge sadece amerika neden dersen fiatin imaji avrupada wv derecesinde ama dodge oyle degil.Adamlar dodgeyi renault,tata, vs ile denk goruyorlar.
Dikkatimi çeken bir şey oldu kalorifer kontrol düğmeleri Eays modeli gibi manüel olmasına rağmen uconnet ekran 5" ve tft ekran görselli yapmışlar dışarıya giden modellerde çok fark var.