Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Temmuz 2016 Satış Adedi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 11mc8qx.jpg]
Otomobil İthalatçıları Derneği'nin açıkladı verilere göre Temmuz 2016 satış adetleri şöyle olmuştur.

Fiat Egea Sedan---------------- 1925   

Fiat Egea Hatchback------------307

Ocak-Temmuz ayı toplam satış adetleri ise Egea Sedan 17.949 iken Egea Hatchback 1.008 dir. Sonuç itibari ile  2016 Ocak-Temmuz ayı içerisinde Fiat Egea Ailesi toplamda  18.957 adede ulaşmıştır.

Diğer markaların satış adetlerini bu linkten inceleyebilirsiniz.
Egea, 2016 yılının en çok satılan otomobili olabilir veya en kötü ihtimalle ikinci sırayı kapar. Bu da biz Egea sahipleri için iyi bir durum zira araç tutulursa ikinci el piyasası güzel olur.
Güzel rakamlar. HB beklenen satış sıralarına ulaşamama sebebi 0 faiz olayı diyorum.
Ali hocamın dediği gibi ikinci el piyasası bakalım ne olacak. Bazen bakıyorum internetten fiyatlara 45 de koyan var 53 ü de. Kendi vatandaşımız düşürürse düşürür piyasayı yükseltirse yükseltir. Bakalım dizel otomatik çıkınca satış rakamları ne olacak
(02-08-2016, Saat: 18:54)EYK50 yazdı: [ -> ]Güzel rakamlar. HB beklenen satış sıralarına ulaşamama sebebi 0 faiz olayı diyorum.
Ali hocamın dediği gibi ikinci el piyasası bakalım ne olacak. Bazen bakıyorum internetten fiyatlara 45 de koyan var 53 ü de. Kendi vatandaşımız düşürürse düşürür piyasayı yükseltirse yükseltir. Bakalım dizel otomatik çıkınca satış rakamları ne olacak
Fiyatlar arasındaki farkları daha önce gündeme getirmiştik bu forumda. genel kanı Fiat ailem ve benzeri kampanyaların bu duruma neden olduğuydu. Ama hala kafama tam yatmış değil bu durum. bayilerden de kaynaklı olabilir.
(02-08-2016, Saat: 19:49)Ali Hoca yazdı: [ -> ]
(02-08-2016, Saat: 18:54)EYK50 yazdı: [ -> ]Güzel rakamlar. HB beklenen satış sıralarına ulaşamama sebebi 0 faiz olayı diyorum.
Fiyatlar arasındaki farkları daha önce gündeme getirmiştik bu forumda. genel kanı Fiat ailem ve benzeri kampanyaların bu duruma neden olduğuydu. Ama hala kafama tam yatmış değil bu durum. bayilerden de kaynaklı olabilir.

Doğrudur hocam olabilir. Sonuçta Fiat ailem olayında baya uyguna geliyor araçlar ona göre de ikinci el parası isteniyor. Ancak Egea bakalım ikinci elde fiyat kaybedecek mi yoksa üstüne koyacak mı. Tabi bunun için de bi 2 yıl geçmesi lazım.