Benım arac 15 gnluk hb arka jantların iç kısmında paslanma gbı bsey oldu önler pırıl pırıl ama arka taraflar 2 sıde paslı
(30-07-2016, Saat: 13:59)Erkanerkan yazdı: [ -> ]Benım arac 15 gnluk hb arka jantların iç kısmında paslanma gbı bsey oldu önler pırıl pırıl ama arka taraflar 2 sıde paslı
Resim paylaşırmısınız geçmiş olsun
Jantların içi derken kampanadanmı bahsediyorsunuz.
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(30-07-2016, Saat: 23:38)tuna25 yazdı: [ -> ]Jantların içi derken kampanadanmı bahsediyorsunuz.
Kampananın dıs daıresı bıde jant bırlesım yerlerı
Ben aracı aldıktan 3 ay sonra kampanalar paslandı servis garantiden değişti.ancak zamanla yine aynı oluyor.
Sanayide fren spreyi var ara sıra onu yaparsanız hiçbir şey olmuyor. Bu işi artık lastik-jant temizliğinin bir parçası olarak göreceğiz..Güzeli seven dikenine katlanır....
Arkadaşlar başka bi konuda dana söyledim. Servise gittim normal olduğu söylendi. Kampanalar da oluşan pas sudan kaynaklı olduğu ve araba hareket ettikçe geçtiği söylendi. Şuan pas vs yok su değdiği Zaman oluyor ger geçiyor.
Arka frenler benim aracımda disk. Sizlerde kampana mı var arkadaşlar?
Bugün bende servise gittim. Arka kampanaların iç kısmı paslanmıştı. EYK50 arkadaşın dediği gibi banada sudan kaynaklanıyor hareket ettikçe geçer dediler.
SM-G531H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kar,Su,Yağmur'dan kaynaklı oluyor genelde zamanla düzelir, Anti-Pas da kullanılabilir