Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Kokluyor mübarek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün 42 tl gaz ile 252.km yapmışım.

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel değerler zaten benzin de de çok fazla yakmıyor LPG de çok iyi değerleri yakalayan arkadaşlar var. Keyifli sürüşler.
(10-07-2016, Saat: 00:46)nerhumer yazdı: [ -> ]Bugün 42 tl gaz ile 252.km yapmışım.

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bedava, şapkanızı havaya atın bence [Resim: biggrin.png]
Klima açıkmıydı aracın yük durumu nasıldı ve hız
Klima açık olduğunda ve şehir içine girdiğinizde egea 1.4, 8.6lt 100km'de harcıyor. Klima hesapları çok kötü bozdu. Lpg'ninde çok farklı olacağını sanmıyorum. Sanırım şehir içindeki dur-kalka klimada eklenince araba ben turbo istiyorum diye bağırıyor. Ve açığı kapatmak için su gibi yakıt tüketmeye başlıyor.
(12-08-2016, Saat: 00:02)tsrnet yazdı: [ -> ]Klima açık olduğunda ve şehir içine girdiğinizde egea 1.4, 8.6lt 100km'de harcıyor. Klima hesapları çok kötü bozdu. Lpg'ninde çok farklı olacağını sanmıyorum. Sanırım şehir içindeki dur-kalka klimada eklenince araba ben turbo istiyorum diye bağırıyor. Ve açığı kapatmak için su gibi yakıt tüketmeye başlıyor.

Sonuna kadar katılıyorum size. Daha geçen gün aynen şöyle oldu. Menzil 380 di klima açık şehir içinde 10 km yol gittim direk 240 lara düştü. Yakıt çok artıyor.