Herkese merhaba bugün itibari ile Egea kullanıcısı olma yolunda adımımızı attık . Bursa Birmot bayinden 1,6 Multijet Lounge plus Egea Hb siparişi verildi. Şansıma üretimde olan bir araç geldi sıkıntı olmazsa plaka işlemleri için Cuma günü teslim etmeye çalışacaklar arabayı umarım pişman olmayız bu tercihle .
Şimdiden hayırlısı olsun.İyi günlerde kullanın aracınızı.Keyifli forumlar dilerim.
Lenovo Vibe P1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim sizde bir kullancısı olarak nasıl araba kısaca bir görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim .
(26-06-2016, Saat: 22:18)ibrahimciftci yazdı: [ -> ]Teşekkür ederim sizde bir kullancısı olarak nasıl araba kısaca bir görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim .
Bende gelmesini bekliyorum hocam 1 temmuz dediler ama bakalım yetişirse
hayırlı olsun aracınız. aramıza hosgeldınız. 1.6 alarak en dogru kararı vermıssınız hıc pısman olmayacaksınız ıyı forumlar. kullandıkca yorumlarını beklıyoruz
(26-06-2016, Saat: 22:36)fiategea yazdı: [ -> ] (26-06-2016, Saat: 22:18)ibrahimciftci yazdı: [ -> ]Teşekkür ederim sizde bir kullancısı olarak nasıl araba kısaca bir görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim .
Bizde biraz geç kalıp bugün gittik bayrama yetişsin diye şansımıza üretimde araba varmış onu ayarlayacaklar ama iki vergi ödemeyelim diye plaka işlemlerini Cuma günü yapmaya çalışıcaklar yetişirse o gün şansımıza alıcaz olmadı bayram sonrası hayırlısıyla...
Hayırlı olsun hoş geldiniz aramıza
Bende siparis verdim ayin 14unde aracim uretimden cikmis suan fabrika parkinda beklemede dagitimi bekliyor umarim bu hafta sonuna kadar yetisicektir sanirim surekli bayiileri aramamiz gerekicek

)
Sent from my iPhone using Tapatalk
(26-06-2016, Saat: 22:36)fiategea yazdı: [ -> ] (26-06-2016, Saat: 22:18)ibrahimciftci yazdı: [ -> ]Teşekkür ederim sizde bir kullancısı olarak nasıl araba kısaca bir görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim .
Otomatik yalan mı oldu hocam ?
tHeMonSteR
Bayilerin de etkisiz kaldığı zamanlar oluyor. Direk müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırıp daha erken gelmesi için istek de bulunabilirsiniz. Araçınızın saşe no bellidir servisten öğrenin arayıp sorun söyleyin. işe yarar.