Arkadaşlar uzun farlar ile kısa farlar arasında pek fark yok ve uzun farlar yetersiz sizce nasıl güçlendirilebilir ne yapmalıyız
Gündüz farı ile uzun far aynı ampül bundan dolayı kullanacağınız malzemeyi iyi seçin derim. Xenon taktıranlar var. Deneyebilirsiniz. ( far ayarı yaptınız mı aşağı yukarı falan hani bana farlar gayet iyi geliyor acaba far ayarı ile oynayıp düşürdünüz mü görüş açınızı? )
Far ayarı 0 da far rengini beyaz yaptırsak acaba bir değişim olurmu daha alalı 1 hafta oldu köy yolarına vurunca araba kör kalıyor
Sizinle hiç aynı fikir de değilim kusura bakmayin. Uzunlar gayet yeterli bence . Xenon yapmazsanız beyaz ampul ile daha çok kor kalır sizin deyiminizle .
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de uzun farlar gayet yeterli, senin aracın ayarlarında sıkıntı olabilir.
Ayarları 0 dan başka nasıl ayarlayabiliriz yada başka far ayarı varmı
(25-06-2016, Saat: 12:29)Şiyar Bozkan yazdı: [ -> ]Ayarları 0 dan başka nasıl ayarlayabiliriz yada başka far ayarı varmı
Sis farin olduğu tuş takımı bolumunun rn sagdakiler far yükseklik ayarı oradan ayarlayabilirsiniz
Hmm peki xenon far ist da nerde takdırabiliriz yada takdırdığımızda far arızası verirmi kendi servisinde takdırabilirmiyiz sizce
(25-06-2016, Saat: 14:21)Şiyar Bozkan yazdı: [ -> ]Hmm peki xenon far ist da nerde takdırabiliriz yada takdırdığımızda far arızası verirmi kendi servisinde takdırabilirmiyiz sizce
Garanti dışı kalıyor o tarz uygulamalar
Uzun kısa arasında nasıl fark yok anlamadım.Ben çoğu zaman uzunları açmıyorum bile.Egea'nın aydınlatması bence çok iyi,yok yine de memnun değilseniz servise sorarak daha kuvvetli ampul takabilirsiniz.