Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Boyada sıkıntı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar arabamın tamponununda sis farının alt kısmında boyasinda vernik atması olmuş.her iki taraftada var.Taş izi falan değil .araç 4000 km de 7 ayda yapilan km.daha hic uzun yol gitmedi şehiriçi kullanım ve kapalı garajda muhafaza edilmekte.konuyu tartışmaya açıyorum yorumlarinizi bekliyorum.[Resim: 6421da4d728150f21c4fbcc2bc181780.jpg][Resim: 23ee8909c49f6992715e96ccd65c618f.jpg][Resim: f7840e2662bc108c80578615260f824d.jpg][Resim: 74f2cef891dac298d48ed378e2879dee.jpg]

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyaz araçlarda genel sıkıntı var. Belli bi zaman sonra kusuyor sanki. Acil servise gidip işlemlere baslayiniz. Gosteriniz. Geçmiş olsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet bir sıkıntı olduğu belli tampon sıkıntı değilde inşallah diğer taraflarda olmaz.

Geçmiş olsun hocam.Servis bir çözüm bulur inşallah.

Lenovo Vibe P1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun önemli birşey gibi durmuyor sıkmayın canınızı.Mantık yürütürsek tampona birşeyler çarpmış biraz verniği kaldırmış sonra siz basınçlı suyla yıkamışsanız orada açılma olmuştur (diye tahmin ediyorum) Boya işinden anlarım,kendi yaptığım amatör boyalar bile 2 sene sıkıntısız dayanıyordu,fabrikanın yaptığı boya kısa zamanda su koyvermez.
inşallah dediğiniz gibi olur.yoksa egea ile imtihanımız var demektir.çünkü burada yazmadığım birkaç sorunumuz daha oldu.eğer buda üstüne gelirse epey bi canımız sıkılacak.

(12-06-2016, Saat: 03:38)tuna25 yazdı: [ -> ]inşallah dediğiniz gibi olur.yoksa egea ile imtihanımız var demektir.çünkü burada yazmadığım birkaç sorunumuz daha oldu.eğer buda üstüne gelirse epey bi canımız sıkılacak.

5 yıl garantili olması biraz rahatlatsın sizi servis halletmek zorunda sıkıntınızı geçmiş olsun
(12-06-2016, Saat: 03:38)tuna25 yazdı: [ -> ]inşallah dediğiniz gibi olur.yoksa egea ile imtihanımız var demektir.çünkü burada yazmadığım birkaç sorunumuz daha oldu.eğer buda üstüne gelirse epey bi canımız sıkılacak.

Ufak tefek sorunlar her arabada oluyor,Egea'da öyle çok büyük bir sıkıntı görmedim ben.Sizin diğer sorunlar neydi hocam,bizim de bilgimiz olursa ona göre toplu da hareket edebiliriz sorunlar daha kısa zamanda çözülür.
Geçmiş olsun umarım kullanıcı hatası demezler.EGEA 13 binden fazla satmış çıktığından beri bu tip olaylara özen gösteriyolarmış.Kırmızı bi araç vardı boyası atan onu değiştirmişler haberiniz olsun.
Geçmiş olsun Nuri abi İnşallah daha büyük sorunlar ile karşılaşmayız yalnız şunu da belirtmek isterim 2013 yılında sıfır aldığım aracımı (Skoda Rapid) komple pas lekelerinden dolayı elden çıkardım her markada böyle sorunlar oluyor malesef
Sayfalar: 1 2 3 4