Egea Club İnternet Sitesi

Tam Versiyon: Fiat Egea Hatchback Renk Seçenekleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: 11ihgfo.jpg]
Yazanlar boya kodumu

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakından gördüm bu arabaya Mavi ve Kırmızı baya yakışıyor. Alıcılarına hayırlı olsun
Ben de mavi ve kırmızı arasında kaldım. Ama beyazı sedefli ise onu da tercih edebilirim.
(28-05-2016, Saat: 20:06)epcel yazdı: [ -> ]Ben de mavi ve kırmızı arasında kaldım. Ama beyazı sedefli ise onu da tercih edebilirim.

Mavi de olsa bordo da olsa renk her zaman arabayı gösterir beyaz yerine renkli alın derim
tavsiyem akdenız mavısı ve inci beji bu araca cok yakışıyor
Beyazdan şaşmayın

E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, sorun çıkmaz ise beyaz renk lounge plus'ı bugün teslim alıyorum . Plakam çıkmış, gerisi bayinin hızına kalmış birşey. Ben de beyaz rengin daha sportif bir görünüm kattığını düşünüyorum. Zaten bayinin elinde de hazırda sadece bu renk vardı.

[Resim: 2yynltx.jpg]
(01-06-2016, Saat: 06:45)xyağmur yazdı: [ -> ]Merhaba, sorun çıkmaz ise beyaz renk lounge plus'ı bugün teslim alıyorum . Plakam çıkmış, gerisi bayinin hızına kalmış birşey. Ben de beyaz rengin daha sportif bir görünüm kattığını düşünüyorum. Zaten bayinin elinde de hazırda sadece bu renk vardı.

[Resim: 2yynltx.jpg]
Merhaba. Hayirli uğurlu olsun. Kazasız surusler dilerim. Aramıza ailemize hoşgeldiniz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler
Sayfalar: 1 2